Bij Yet geloven we in de kracht van verandering door actie te ondernemen. We bieden een unieke aanpak met experts in mentaal welbevinden, persoonlijke ontwikkeling en lastige situaties zowel op het werk als thuis.

Team Yet

Yet is een collectief van psychologen, loopbaan-, leiderschaps- en work life coaches, life counselors en vertrouwenspersonen dat als eerste in Nederland met de Single Session Therapy Methode werkt.
Samen zorgen we er voor dat we altijd op korte termijn passende, goede, deskundige hulp kunnen bieden. De vraag, wensen en mogelijkheden van de cliënt staan daarbij altijd centraal. Met focus op het versterken van eigen oplossingen. Dat begint bij de mogelijkheid zelf regie te hebben over wanneer hulp in te schakelen en met wie. Wij zorgen ervoor dat we klaarstaan met onze kennis en ervaring.

Ontstaan Yet

Yet is ontstaan vanuit de wens om iedereen toegang te bieden tot goede, betrouwbare, passende ondersteuning, op het moment dat het nodig is.

Het platform is ontwikkeld door Koen Barbiers, directeur digitale innovatie, en Helen van Empel, psycholoog en oprichter van voorloper One Session. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform met altijd beschikbare, evidence-based ondersteuning op maat. Na de succesvolle lancering blijft Koen betrokken bij Yet en werkt aan nieuwe projecten. Vanaf 2024 heeft Helen van Empel de leiding over Yet.

Visie

Bij Yet dromen we van een samenleving waarin iedereen de kracht heeft om moeilijke momenten te overwinnen en te floreren. We willen een wereld creëren waarin het normaal is om actief aan je mentale welzijn te werken. Onze visie is gebaseerd op het idee dat persoonlijke ontwikkeling een doorlopend proces is, en we streven ernaar om dat proces te faciliteren door betrouwbare en laagdrempelige ondersteuning te bieden met onze Single Session Therapy (SST) Methode. Stap voor stap, gesprek voor gesprek.

Single Session Therapy Methode

Met onze bewezen Single Session Therapy (SST) Methode streven we ernaar om met één verhelderende sessie inzicht te geven, zodat jij zelf de regie kunt pakken en je eigen kracht kunt versterken. Yet is toegankelijk, anoniem en zonder wachttijden, waardoor we de eerste stap naar verandering zo makkelijk mogelijk maken. We worden gemotiveerd door de gedachte dat één gesprek een wereld van verschil te maken en we een aanzienlijke positieve impact kunnen hebben op iemands leven. One conversation can change your mind.

We doen het niet alleen

We zijn onderdeel van Zorg van de Zaak, dé krachtpatser in bedrijfsgezondheid voor werkend Nederland. Iedereen sterker aan het werk. Samen zetten we ons in voor één gezamelijk doel:

Een Nederland waarin je niet alleen gelukkig bent, maar ook opbloeit in je werk en daar buiten. Met grip op je gezondheid, werk en leven.

Sluit je aan

Wil je ons team komen versterken, samenwerken of je als expert bij ons aansluiten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

We staan altijd open voor een goed gesprek.