Bij Yet geloven we in de kracht van verandering door actie te ondernemen. We bieden een unieke aanpak met experts in mentaal welbevinden, persoonlijke ontwikkeling en lastige situaties zowel op het werk als thuis.

Visie

Bij Yet dromen we van een samenleving waarin iedereen de kracht heeft om moeilijke momenten te overwinnen en te floreren. We willen een wereld creëren waarin het normaal is om actief aan je mentale welzijn te werken. Onze visie is gebaseerd op het idee dat persoonlijke ontwikkeling een doorlopend proces is, en we streven ernaar om dat proces te faciliteren door betrouwbare en laagdrempelige ondersteuning te bieden met onze Single Session Therapy (SST)- methode. Stap voor stap, gesprek voor gesprek.

Single Session Therapy

Met onze bewezen Single Session Therapy (SST)-methode streven we ernaar om met één verhelderende sessie inzicht te geven, zodat jij zelf de regie kunt pakken en je eigen kracht kunt versterken. Yet is toegankelijk, anoniem en zonder wachttijden, waardoor we de eerste stap naar verandering zo makkelijk mogelijk maken. We worden gemotiveerd door de gedachte dat één gesprek een wereld van verschil te maken en we een aanzienlijke positieve impact kunnen hebben op iemands leven. One conversation can change your mind.

Ons Team

Helen van Empel is de visionaire oprichter van Yet en leidt het team met haar diepgaande expertise en toewijding aan het creëren van positieve verandering. Helen is naast directeur van Yet ook praktiserend psycholoog.

Helen introduceerde in 2020 de Single Session Therapy (SST)- Methode in Nederland. Ze is niet alleen expert in haar vakgebied, maar ook een inspirerende spreker en auteur. Het persoonlijke gesprek – het echte contact – staat bij haar altijd voorop. Gekoppeld aan een duidelijke actie.

Ons team bestaat verder uit deskundige psychologen, loopbaancoaches, omgangsexperts, work-life coaches, vertrouwenspersonen, financieel coaches en life counselors en coaches voor leidinggevenden.

Dankzij ons diverse team met een gezamenlijke missie, maken we welzijn toegankelijk voor iedereen. Maak kennis met de gezichten achter Yet en ontdek hoe wij samen met jou kunnen werken aan positieve verandering.

We doen het niet alleen

We zijn onderdeel van Zorg van de Zaak, dé krachtpatser in bedrijfsgezondheid voor werkend Nederland. Iedereen sterker aan het werk. Samen zetten we ons in voor één gezamelijk doel:

Een Nederland waarin je niet alleen gelukkig bent, maar ook opbloeit in je werk en daar buiten. Met grip op je gezondheid, werk en leven.

Sluit je aan

Wil je ons team komen versterken, samenwerken of je als expert bij ons aansluiten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

We staan altijd open voor een goed gesprek.